Se incarca...

Politica de retur

RETUR  IN 14 ZILE CALENDARISTICE DE LA PRIMIREA COLETULUI

Simplu, fara obligativitatea justificarii deciziei si respectand conditiile de mai jos.

Costul transportului produselor retunate vor fi suportate de catre client.

Daca vrei sa returnezi o comanda facuta la noi, trebuie mai intai sa completezi formularul de retur si sa il trimiti la adresa noastra de email contact@shinefashion.ro pentru a ne asigura ca in datele pentru retur nu se strecoara greseli sau lipsesc informatii.

Continut formular retur:

Nume si prenume:
Numar de telefon:
Adresa de e-mail:
Adresa completa:
Numarul comenzii:
Numarul facturii:
Produsul/produsele pe care doresti sa il/le returnezi (denumirea produsului, cod produs, numar bucati):
Contul bancar (nume titular, CNP, cont IBAN, Banca):
Motivul returului (optional):
Observatii suplimentare (optional):

Pentru orice nelamurire nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0742 380 376


1.      In conformitate cu legislatia aplicabila in materie (O.U.G. nr. 34/2014), orice cumparator, persoana fizica, are dreptul de a se retrage din contractual de achizitionare a produselor de pe site-ul shinefashion.ro, in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa isi justifice decizia, cu respectarea urmatoarei politici de retur.

2.    Perioada de retragere va expira la 14 zile dupa:

3.      Data livrarii, adica data la care dvs. sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dvs., intrati in posesia fizica a produsului sau

4.      In cazul mai multor produse care fac parte dintr-o singura comanda si livrate separate, ultima zi in care dvs., sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a ultimului produs, sau daca este cazul, data la care va anuntam ca nu mai putem livra produsele comandate.

5.      Dreptul de retragere din contract nu se aplica in cazul PFA-urilor si nici in cazul persoanelor juridice.

6.      Produse ce nu pot fi returnate:

7.      Produsele ce nu sunt in aceeasi stare in care au fost trimise (produse cu urme de purtare, uzura, cu miros de parfum, produse deteriorate, ce nu mai au etichetele si documentatia oridinala cu care au fost trimise).

8.      Nu se accepta coletele cu ramburs iar returul nu este gratuit (costul transportului fiind suportat de catre Cumparator).

9.      Returul se va face prin intermediul serviciilor de curierat rapid cu exceptia Postei Romane.

10.  Contravaloarea produselor va fi returnata in contul bancar specificat in maximum 7 zile lucratoare, de la receptionarea returului si primirea datelor bancare. Cheltuielile legate de transportul retururilor cat si al comenzilor alese in schimbul acestora vor fi suportate de catre client.

11.  Exercitarea dreptului de retragere:

12.  Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra utilizand formularul de retragere de mai jos.

13.  Formularul standard de retragere se completeaza si se transmite la adresa de e-mail contact@shinefashion.ro. Dupa analizarea optiunii de retragere, va vom transmite pe e-mail solutionarea cererii de retragere. Orice cerere de retragere primita va fi analizata si solutionata conform preverilor legale aplicabile in functie de tipologia produselor ce fac obiectul acesteia.

14.  Daca cererea de retragere este confirmata de catre noi, vom rambursa suma aferenta produselor ce face obeictul cererii de retragere pe care am primit-o de la dvs., cu exceptia costurilor de livrare, nu mai tarziu de 30 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Plata contravalorii produselor se va face prin banca in contul bancar specificat de catre Cumparator.

15.  Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea contravalorii produselor pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (nederiorat si cu documentele care l-au insotit - factura, certificate de garantie etc.).

16.  Important: Costurile aferente returnarii produsului/produselor ce fac obiectul cererii de retragere vor fi suportate integral de catre dvs. Prin urmare, nu se va returna contravaloarea transportului platit pentru a receptiona produsele si nici contravaloarea transportului pentru trimiterea lor inapoi catre noi.

17.  In cazul in care doriti informatii suplimentare sau aveti neclaritati privind politica de retur, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site.