Se incarca...

Livrare gratuita in toata tara la comenzi de peste 199 RON!

Despre noiAm început in anul 2015 și încercam sa facem din shinefashion.ro un magazin online, cu haine de dama, ce pune accentul pe eleganță și haine de ocazie.

Într-o lume din ce în ce mai rapidă, timpul acordat alegerii hainelor pentru o ocazie dar si celor de zi cu zi, devine din ce in ce mai prețios. Astfel venim in întâmpinarea nevoii dumneavoastră de a economisi timp, oferindu-vă experiență de a cumpără haine de calitate in condiții de siguranța.

 Comercializăm rochii pentru toate vârstele si preferințele clientelor noastre, încercăm să mulțumim cât mai multe doamne si domnișoare oferindu-le produse românești de foarte buna calitate si lucrate cu grijă. Colaborăm doar cu ateliere din România, care au grijă sa producă cele mai actuale ținute, astfel clientele noastre sa fie mereu in pas cu moda. Materialele sunt de foarte bună calitate cu broderii aplicate manual, cu grijă iar croielile sunt perfecte.

 Știind că cel mai mare tabu in comerțul de haine online este alegerea mărimii potrivite, am creat un tabel de mărimi conforme cu tiparele produselor noastre și vă punem la dispoziție să ne contactați telefonic ori pe whatsapp 0742380376 sau prin e-mail contact@shinefashion.ro , pe Facebook Messenger asociat paginii magazinului nostru.

 Toate fotografiile de pe site-ul nostru sunt realizate de noi, încercând sa vă aducem o imagine a produselor cât mai realistică.

În descrierea fiecărui produs găsiți link-uri către blog-ul magazinului nostru ,in care vă oferim interpretarea noastră despre tendințele in modă dar si idei pentru accesorizarea, asortarea produselor noastre.