Se incarca...

Termeni si conditii

1.      Antet

2.      https://www.shinefashion.ro este proprietatea Fucshia Mode S.R.L., persoana juridica cu nationalitate romana, cu sediul social in Str. Narciselor Nr. 7, loc. Frecatei, jud Tulcea, Romania, cod postal: 827075, CUI: 36150025, Reg. Com.: J36/248/2016, Capital social: 200 RON si punct de lucru (magazine fizic) in Str. Victoriei, Nr. 124, Tulcea, jud. Tulcea, Romania, ZIP: 820150.

 

3.       Definitii

4.      Vanzator - Fucshia Mode S.R.L., persoana juridica cu nationalitate romana, cu sediul social in Str. Narciselor Nr. 7, loc. Frecatei, jud Tulcea, Romania, cod postal: 827075, CUI: 36150025, Reg. Com.: J36/248/2016, Capital social: 200 RON si punct de lucru (magazine fizic) in Str. Victoriei, Nr. 124, Tulcea, jud. Tulcea, Romania, ZIP: 820150.

5.      Cumparator - orice persoana fizica de peste 18 ani,  sau juridica, care efectueaza o comanda pe site.

6.      Site- domeniul https://www.shinefashion.ro si subdomeniile acestuia.

7.      Utilizator - orice persoana fizica inregistrata pe Site, care, la finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.

8.      Cont -  sectiunea din Site definite de o adresa de e-mail si o parola.

9.      Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv  Bunurile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

10.  Contract - reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului ,si  care  contine dar nu se limiteaza la: toate informatiile disponibile pe site, continutul email-urilor trimise de catre Vanzator Cumparatorului si care se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul confirmarii, de catre vanzator a acceptarii comenzii transmise de cumparator. O comanda neconfirmata nu va avea valoare contractuala intre parti.

 

11.  Documente contractuale

12.  Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site,”Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

13.  Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

14.  Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata.

15.  Prezentul Contract intra in vigoare in momentul confirmarii Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si Conditiile generale de vanzare din prezentul document vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

 

16.  Politica de vanzare online

17.  Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Cumparator. Pentru motive justificate  Fucshia Mode S.R.L isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Fucshia Mode S.R.L. In oricare dintre aceste cazuri, Cumparatorul se poate adresa prin email reprezentatilor Fucshia Mode S.R.L pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate.

18.  Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

19.  In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

20.  Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

21.  Fucshia Mode S.R.L nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului.

 

22.  Plata si facturare

23.  Preturile produselor prezentate pe Site sunt exprimate in lei si includ TVA conform legislatiei in vigoare. 

24.  Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

25.  Termenul de valabilitate al preturilor si ofertei este cel mentionat pe site. In lipsa unei mentiuni, preturile pot fi oricand modificate.

26.  Ofertele si promotiile sunt valabile in limita stocurilor disponibile.

27.  Livrarea bunurilor

28.  Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator confor sectiunii Cum se livreaza

29.  Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

30.  Fucshia Mode S.R.L isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata. In acest caz Cumparatorul va fii notificat prin email si telefonic asupra acestui caz.

31.  In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

32.  In cazul in care vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 5 zile lucratoare de la primirea informatiilor rectificate.

33.  Pentru detalii suplimentare privind livrarea bunurilor a se vedea rubrica Livrarea Produselor.

 

34.  Transferul proprietatii bunurilor

35.  Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

 

36.  Raspundere

37.  Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

 

38.  Cesiunea si subcontractarea

39.  Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

 

40.  Garantii

41.  Firma noastra nu raspunde de deteriorarea produselor in cazul nerespectarii conditiilor de pe eticheta.

 

42.  Forta majora

43.  Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

44.  Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

45.  Legea aplicabila

46.  Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Fucshia Mode S.R.L.si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

 

47.  Raspundere

48.  Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

49.  Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre  Fucshia Mode S.R.L., acestia fiind opozabili Cumparatorilor de la data afisarii in Site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor Site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii si/sau prin efectuarea unei plati online.

 

50.  Politica de confidentialitate privind protectia datelor personale

51.  Vizitatorii site-ului shinefashion.ro, utilizatorii de conturi pe site-ul shinefashion.ro, persoanele care fac o comanda sau apeleaza la serviciile noastre, ne incredinteza informatiile personale. Scopul acestei Politici de confidentialitate este de a arata ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale va apartin, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta. Nu oferim informatii unor parti terte fara a va informa.

52.  Prin navigarea pe site-ul shinefashion.ro sau prin contactarea noastra si inscrierea la newsletter, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.

53.  Puteti naviga fara griji pe site-ul shinefashion.ro, folosim si preluam date doar in scopul ca experienta dumneavoastrasa fie una cat mai buna.

54.  Va rugam sa cititi cu atentie politica noastra de confidentialitate pentru a obtine o intelegere clara a modului in care colectam, folosim, manipulam sau in alt fel, dar mai ales cum protejam informatiile dumneavoastra personale.

55.  Toate informatiile personale preluate si prelucrate sunt confidentiale si sunt tratate cu maximum de responsabilitate si respectand toate normele legislative dar si etice in vigoare.

56.  DEFINITII

57.  Operator = Operatorul responsabil pentru prelucrarea datelor in sensul Regulamentului GDPR (Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date) este Fucshia Mode S.R.L., persoana juridica cu nationalitate romana, cu sediul social in Str. Narciselor Nr. 7, loc. Frecatei, jud Tulcea, Romania, cod postal: 827075, CUI: 36150025, Reg. Com.: J36/248/2016, Capital social: 200 RON si punct de lucru (magazine fizic) in Str. Victoriei, Nr. 124, Tulcea, jud. Tulcea, Romania, ZIP: 820150 denumit in continuare ”Operatorul” sau ”Shine Fashion”.

58.  Cookies = Un „cookie” este un fisier de mici dimensiuni, format de regula din litere si cifre. Acesta este descarcat in memoria unui calculator sau a altui tip de dispozitiv folosit pentru navigarea pe internet (smartphone, tableta, etc), atunci cand utilizatorul acceseaza un anumit site web.

59.  Persoana vizata in sensul Regulamentului GDPR = persoana fizica identificata sau identificabila (care poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare: nume, numar de identificare, date de localizare, un identificator online, sau la unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale). Persoana vizata poate fi solicitantul unui serviciu oferit de catre Operator, precum si orice alta persoana fizica ale carei date cu caracter personal sunt transmise catre Operator (cu titlu exemplificativ un client sau potential client, un candidat pentru un anumit post disponibil, un utilizator al site-ului Operatorului etc.).

60.  Categorii de date prelucrate = Datele cu caracter personal (prenumele, numele, data nasterii, adresa, numar de telefon si adresa de e-mail etc.), date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul Operatorului, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

61.  Prelucrarea datelor personale: inseamna orice operatiune sau set de operatiuni efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea de mijloace automate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea.

62.  SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII

63.  Va rugam sa consultati mai jos detalierea scopurilor pentru care prelucram date si temeiul juridic:

64.  Date pentru contul de client si pentru plasarea unei comenzi:

65.  In momentul crearii unui cont de client cu ajutorul optiunii „client nou“, datele dumneavoastra vor fi salvate in baza de date a Shine Fashion. Aveti posibilitatea de a solicita oricand stergerea datelor dumneavoastra si a contului dumneavoastra de client. In cazul in care plasati o comanda pe site-ul nostru, datele vor fi prelucrate in scopul desfasurarii cu succes a procesului de vanzare.

66.  Vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona cumparaturile online pe www.megapet.ro, prelucrând comenzile și returnările prin intermediul serviciilor noastre online și vă vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastră. Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi.

67.  Temeiul Juridic: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și Fucshia Mode SRL , definit în cuprinsul sectiunii Termeni si Conditii. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executarea acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și Fucshia Mode SRL.

68.  Datele pentru serviciul newsletter:

69.  In momentul in care va oferiti datele pentru a beneficia de serviciul nostru de newsletter, datele dumneavoastra sunt utilizate de Shine Fashion doar in scopul trimiterii de mesaje de marketing direct.

70.  Prin actiunile de marketing direct va putem tine la curent cu produsele, serviciile si campaniile noastre, respectand dispozitiile legale in vigoare. Utilizarea datelor inceteaza de indata ce renuntati la serviciul newsletter. Aveti posibilitatea de a renunta oricand si in mod gratuit la serviciul newsletter.

71.  Temeiul Juridic: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

72.  Accesarea site-ului:

73.  La fiecare accesare de catre un utilizator a unei pagini din oferta noastra si la fiecare deschidere a unui fisier, datele de acces sunt salvate de catre noi si partial de catre terti sub forma unor fisiere de tip protocol. Fiecare set de date cuprinde: pagina de internet de pe care accesati pagina noastra, adresa IP, data si ora accesului, solicitarea clientului, codul de raspuns http, cantitatea de date transferata, informatii despre programul de navigare si sistemul de operare folosit de dumneavoastra.

 

74.  Politica de utilizare a Cookie-urilor

75.  Aceasta politica se refera la cookie-urile si tehnologiile similare de pe paginile web operate de Fucshia Mode SRL denumita in continuare Shine Fashion.

76.  Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

77.  La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intr-un mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile Shine Fashion de a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta. De asemenea, sunt utilizate in pregatirea unor statistici anonime agregate care ne ajuta sa intelegem cum un utilizator beneficiaza de paginile noastre web, permitandu-ne imbunatatirea structurii si continutului lor, excluzand indentificarea personala a utilizatorului.

78.  Ce Cookie-uri folosim?
Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea aplicatiei (browser-ului web). Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

79.  Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site?
O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
- Cookie-uri de performanta a site-ului
- Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
- Cookie-uri pentru geotargetting
- Cookie-uri de inregistrare
- Cookie-uri pentru publicitate
- Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

80.  Contin Cookie-urile date personale?
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.
7. Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

81.  Securitate si probleme legate de confidentialitate
Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.
In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.

82.  Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.
Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.
Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelor personale de acces.   
Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.

83.  Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.
Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.

84.  Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.
Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.
Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.
Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.

 

85.  Politica de retur al produselor

86.  In conformitate cu legislatia aplicabila in materie (O.U.G. nr. 34/2014), orice cumparator, persoana fizica, are dreptul de a se retrage din contractual de achizitionare a produselor de pe site-ul shinefashion.ro, in termen de 14 zile calendaristice, fara a fi nevoit sa isi justifice decizia, cu respectarea urmatoarei politici de retur.

87.  Perioada de retragere va expira la 14 zile dupa:

88.  Data livrarii, adica data la care dvs. sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dvs., intrati in posesia fizica a produsului sau

89.  In cazul mai multor produse care fac parte dintr-o singura comanda si livrate separate, ultima zi in care dvs., sau o parte terta (alta decat transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati in posesia fizica a ultimului produs, sau daca este cazul, data la care va anuntam ca nu mai putem livra produsele comandate.

90.  Dreptul de retragere din contract nu se aplica in cazul PFA-urilor si nici in cazul persoanelor juridice.

91.  Produse ce nu pot fi returnate

92.  Produsele ce nu sunt in aceeasi stare in care au fost trimise (produse cu urme de purtare, uzura, cu miros de parfum, produse deteriorate, ce nu mai au etichetele si documentatia oridinala cu care au fost trimise).

93.  Nu se accepta coletele cu ramburs iar returul nu este gratuit (costul transportului fiind suportat de catre Cumparator).

94.  Returul se va face prin intermediul serviciilor de curierat rapid cu exceptia Postei Romane.

95.  Contravaloarea produselor va fi returnata in contul bancar specificat in maximum 14 zile lucratoare de la primirea produsului de catre shinefashion.ro

96.  Exercitarea dreptului de retragere

97.  Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra utilizand formularul de retragere de mai jos.

98.  Formularul standard de retragere se completeaza si se transmite la adresa de e-mail contact@shinefashion.ro. Dupa analizarea optiunii de retragere, va vom transmite pe e-mail solutionarea cererii de retragere. Orice cerere de retragere primita va fi analizata si solutionata conform preverilor legale aplicabile in functie de tipologia produselor ce fac obiectul acesteia.

99.  Daca cererea de retragere este confirmata de catre noi, vom rambursa suma aferenta produselor ce face obeictul cererii de retragere pe care am primit-o de la dvs., cu exceptia costurilor de livrare, nu mai tarziu de 30 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Plata contravalorii produselor se va face prin banca in contul bancar specificat de catre Cumparator.

100.  Ne rezervam dreptul de a amana rambursarea contravalorii produselor pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.
Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (nederiorat si cu documentele care l-au insotit - factura, certificate de garantie etc.).

101.  Important: Costurile aferente returnarii produsului/produselor ce fac obiectul cererii de retragere vor fi suportate integral de catre dvs. Prin urmare, nu se va returna contravaloarea transportului platit pentru a receptiona produsele si nici contravaloarea transportului pentru trimiterea lor inapoi catre noi.

102.  In cazul in care doriti informatii suplimentare sau aveti neclaritati privind politica de retur, va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon afisat pe site.

103.  Formular de retur

104.  Formularul va trebui trimis la adresa contact@shinefashion.ro

105.  Continut formular retur:
Nume si prenume:
Numar de telefon:
Adresa de e-mail:
Adresa completa:
Numarul comenzii:
Numarul facturii:
Produsul/produsele pe care doresti sa il/le returnezi (denumirea exacta a produsului, cod produs, numar bucati):
Contul bancar (nume titular, CNP, cont IBAN, Banca):
Motivul returului (optional):
Observatii suplimentare: